Perfect gesoigneerd met bijpassende handschoenen

Zere handpalmen of koude handen gedurende de wintermaanden, daar zit niemand op te wachten. Milremo biedt een ruim assortiment handschoenen voor verschillende omstandigheden. De handschoenen bieden maximale bescherming tegen vermoeidheid en gevoelloosheid van de handen als gevolg van fietsactiviteiten. Daarmee heb je een maximum aan comfort.

De handschoenen zijn geheel in eigen ontwerp te maken zodat ze matchen bij de rest van de fietskleding van Milremo. Onze ontwerpers helpen je natuurlijk graag om de handschoenen helemaal te maken naar de smaak van jou en je fietsvrienden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.Meer accessoires
Perfect gesoigneerd op de fiets met de bijpassende accessoires van Milremo. Bijvoorbeeld caps , warmers of overschoenen uiteraard geheel gepersonaliseerd in de kleuren van jouw team.
Custom teamkleding
Bij Milremo kunnen jij en je vrienden terecht voor een complete custom wieleroutfit. Samen met onze ontwerpers creëer je helemaal je eigen stijl. Denk bijvoorbeeld aan een , of uiteraard geheel gepersonaliseerd in de kleuren van jouw team.
Het wielershirt, naast de broek een van de meest essentiele kledingstukken... meer
Met de jacks van Milremo weet je zeker dat je tegen alle elementen bestand... meer

Een frisse voorjaarsrit of een afdaling van de Tourmalet: de windstopper ho... meer
De broek is wellicht het meest essentiële onderdeel van de fietskleding. meer

Ben je op zoek naar een snelpak waarmee je de snelste van iedereen bent? Da... meer