Perfect gesoigneerd met bijpassende sokken

Onze wielersokken zijn speciaal ontworpen om je comfort te bieden tijdens het fietsen. Bij Milremo vinden we dat sokken méér moeten zijn dan een stukje stof rond de voet. Met onze racefiets kleding sokken krijg je bovendien iets speciaals: het ontwerp maak je same met onze vaklui, zodat je zeker weet dat jij en je vrienden de enige fieters zijn met deze sokken. Met deze sokken, die we ook in extra lange uitvoering hebben, maak je je kledingset compleet. De sokken kun je helemaal maken zoals je zelf in gedachten hebt: met een eigen kleur en logo, zodat ze perfect bij de rest van je outfit passen.Meer accessoires
Perfect gesoigneerd op de fiets met de bijpassende accessoires van Milremo. Bijvoorbeeld caps , warmers of overschoenen uiteraard geheel gepersonaliseerd in de kleuren van jouw team.
Custom teamkleding
Bij Milremo kunnen jij en je vrienden terecht voor een complete custom wieleroutfit. Samen met onze ontwerpers creëer je helemaal je eigen stijl. Denk bijvoorbeeld aan een , of uiteraard geheel gepersonaliseerd in de kleuren van jouw team.
Het wielershirt, naast de broek een van de meest essentiele kledingstukken... meer
Met de jacks van Milremo weet je zeker dat je tegen alle elementen bestand... meer

Een frisse voorjaarsrit of een afdaling van de Tourmalet: de windstopper ho... meer
De broek is wellicht het meest essentiële onderdeel van de fietskleding. meer

Ben je op zoek naar een snelpak waarmee je de snelste van iedereen bent? Da... meer