Wielershirt ontwerpen

Het wielershirt, naast de broek een van de meest essentiele kledingstukken fietskleding. Bij Milremo bieden we je de kans om je wielershirt helemaal naar eigen wens en stijl in te vullen, met eigen kleur, logo en reclame. Met Milremo Full Custom ga je samen met onze ontwerpers van scratch aan de slag om je unieke wielershirt te creëren. Je kleding laat je bedrukken tegen een concurrerende prijs. Bestellen kan al vanaf 10 stuks.

Onze wielershirts zijn er in drie segmenten: competition, race en sport. Voor ieder wat wils. Bij Milremo Semi Custom starten we met een van onze eerdere ontwerpen, waar je met je eigen kleur en logo het racefiets shirt zo kunt maken zoals je wil.

We hebben shirts speciaal voor heren, dames en kinderen. Omdat ieder lichaam om een andere pasvorm vraagt. Als je contact met ons opneemt, helpen wij je snel verder. Bestellen kan al vanaf 10 stuks per item. Geheel vrijblijvend kun je bij ons een offerte aanvragen en zorgen wij ervoor dat jij en je vrienden er precies bij fietsen zoals jullie willen.

  Ontwerp je eigen tenue


Sport serie De Sport Serie is het basissegment van Milremo met een voordelige prijs en een goede kwaliteit, ontwikkeld voor de sportieve rijder. De Sport Series biedt een volledige collectie voor mannen, vrouwen en kinderen in een traditionele pasvorm.

Opties en beschikbaarheid
  Heren Dames Kinderen
Shirt korte mouw
Shirt lange mouw
  Maattabel
Ontwerp voorbeelden

Jouw wielerkleding wordt écht op maat geproduceerd.
Milremo vertaalt jouw wensen en logo’s in een design die volledig op uw wensen is afgestemd.
Onze ontwerpers staan hierbij altijd voor u klaar.

Ter inspiratie hieronder enkele voorbeelden:


Maak uw set compleet
Maak uw set compleet door ook een (winter)jack windstopper broek skin suit aan uw offerte toe te voegen.
(Winter)jack
Met de jacks van Milremo weet je zeker dat je tegen alle elementen bestand...
meer
Windstopper
Een frisse voorjaarsrit of een afdaling van de Tourmalet: de windstopper ho...
meer

Broek
De broek is wellicht het meest essentiële onderdeel van de fietskleding.
meer
Skin suit
Ben je op zoek naar een snelpak waarmee je de snelste van iedereen bent? Da...
meer

Accessoires
Perfect gesoigneerd op de fiets met de bijpassende accessoires van Milremo. Bijvoorbeeld caps , warmers of overschoenen uiteraard geheel gepersonaliseerd in de kleuren van jouw team.