Fietstenue ontwerpen

Bij Milremo zorgen we ervoor dat jij en je vrienden in precies hetzelfde fietstenue rondrijden. Ideaal voor je bedrijven- of vriendenteam. Milremo is ontwikkeld door Shimano Cycling Wear en biedt verschillende mogelijkheden voor het ontwikkelen van eigen custom kleding. Met het Full Custom programma creëer je, samen met onze medewerkers, een geheel eigen stijl en ontwerp. Bij Semi Custom kies je voor een van onze eerdere ontwerpen als startpunt.

Segmenten

Om aan de eisen van de verschillende gebruikers te voldoen, hebben we drie segmenten: competition, race en sport. De competition serie is ontwikkeld voor fietsers met de hoogste eisen. De race serie is er voor fietsers die veel eisen van hun fietstenue en de sport serie, tot slot, is het basissegment met een voordelige prijs en goede kwaliteit, ontwikkeld voor de sportieve rijder. In alle segmenten zijn er naast shirts en shorts, veel accessoires te bestellen om het fietstenue compleet te maken.

Geheel vrijblijvend kun je een offerte aanvragen. Bestellen kan bij Milremo al vanaf 10 stuks per item. Vanaf nu ben je nog maar een paar klikken verwijderd van het ideale eigen Milremo fietstenue voor jou en je vrienden!

Selecteer uw collectie
Bij Milremo kunnen jij en je vrienden terecht voor een complete custom wieleroutfit. Via deze website selecteer je eenvoudig je teamkleding. Denk bijvoorbeeld aan een , of geheel in de kleuren van jouw team.
Het wielershirt, naast de broek een van de meest essentiele kledingstukken fietskleding. meer
Met de jacks van Milremo weet je zeker dat je tegen alle elementen bestand bent. meer

Een frisse voorjaarsrit of een afdaling van de Tourmalet: de windstopper houdt het lichaam warm. meer
De broek is wellicht het meest essentiële onderdeel van de fietskleding. meer

Ben je op zoek naar een snelpak waarmee je de snelste van iedereen bent? Dan is de Milremo skin suit iets voor jou. meer
Personaliseer je tenue
Jouw wielerkleding wordt écht op maat geproduceerd. Onze ontwerpers staan hierbij altijd voor u klaar en vertalen jouw wensen en logo's in een design die volledig op je wensen is afgestemd.
Ter inspiratie hieronder enkele voorbeelden:
  Ontwerp je eigen tenue
Offerte aanvragen
Selecteer je teamkleding en eventueel bijpassende accessoires. Vul je contactgegevens in en verstuur de aanvraag. Wij sturen je onze offerte vervolgens zo spoedig mogelijk toe en nemen deze graag met je door.
  Offerte aanvragen
productiesamples en levering
Bij Milremo hechten we veel waarde aan service en kwaliteit. Voordat we tot een bestelling overgaan ontvang je eerst een productiesample. Jij en je fietsvrienden kunnen controleren of het eindresultaat aan de verwachtingen voldoet. De levertijd, na goedkeuring van de productiesample, is 6 tot 8 weken.