Sponsorkleding

Fiets je graag met vrienden, collega’s of met je fietsclub en wil je dezelfde uniforme sponsorkleding? Dan biedt Milremo precies wat je zoekt! We kunnen het logo en de reclame op elke gewenste plek op het tenue laten drukken. Niet alleen op het shirt of bibshort, maar ook op tal van andere accessoires die de kledingset compleet maken. Denk daarbij aan een koerspet, jacks, arm- en beenwarmers.

Full en Semi Custom

Maak met Milremo Full Custom geheel naar eigen inzicht een ontwerp tegen een scherpe prijs. Lever ons een ontwerp naar keuze aan, of laat je wensen uitwerken door onze ontwerpers. In samenwerking met onze Milremo medewerkers kom je tot het beste resultaat voor de sponsorkleding. Kiezen kan ook uit een van de vele ontwerpen uit onze Semi Custom Design galerij. Kleuren en logo’s kunnen naar eigen inzicht worden bepaald.

Verschillende andere bedrijven en clubs gingen je al voor met het maken van sponsorkleding. De profs van Versluys PRO Mountainbike Team testen onze kleding het hele mountainbikeseizoen uit op het allerhoogste niveau, zodat je bent verzekerd van kwalitatief uitstekende kleding!

Selecteer uw collectie
Bij Milremo kunnen jij en je vrienden terecht voor een complete custom wieleroutfit. Via deze website selecteer je eenvoudig je teamkleding. Denk bijvoorbeeld aan een , of geheel in de kleuren van jouw team.
Het wielershirt, naast de broek een van de meest essentiele kledingstukken fietskleding. meer
Met de jacks van Milremo weet je zeker dat je tegen alle elementen bestand bent. meer

Een frisse voorjaarsrit of een afdaling van de Tourmalet: de windstopper houdt het lichaam warm. meer
De broek is wellicht het meest essentiële onderdeel van de fietskleding. meer

Ben je op zoek naar een snelpak waarmee je de snelste van iedereen bent? Dan is de Milremo skin suit iets voor jou. meer
Personaliseer je tenue
Jouw wielerkleding wordt écht op maat geproduceerd. Onze ontwerpers staan hierbij altijd voor u klaar en vertalen jouw wensen en logo's in een design die volledig op je wensen is afgestemd.
Ter inspiratie hieronder enkele voorbeelden:
  Ontwerp je eigen tenue
Offerte aanvragen
Selecteer je teamkleding en eventueel bijpassende accessoires. Vul je contactgegevens in en verstuur de aanvraag. Wij sturen je onze offerte vervolgens zo spoedig mogelijk toe en nemen deze graag met je door.
  Offerte aanvragen
productiesamples en levering
Bij Milremo hechten we veel waarde aan service en kwaliteit. Voordat we tot een bestelling overgaan ontvang je eerst een productiesample. Jij en je fietsvrienden kunnen controleren of het eindresultaat aan de verwachtingen voldoet. De levertijd, na goedkeuring van de productiesample, is 6 tot 8 weken.