MTB kleding voor dames

Niks is zo belangrijk als goed zittende kleding waar je op kunt vertrouwen. Milremo Custom Cycling Wear beseft dat als geen ander en heeft daarom de juiste dameskleding voor jou. Wil jij de mtb kleding voor jou en je vriendinnenteam helemaal zelf samenstellen, tegen een concurrerende prijs? Neem dan snel contact met ons op.

Kleding speciaal voor dames

Bij Miremo maken we mountainbike kleding helemaal op maat, want we hebben wielerkleding speciaal voor vrouwen. Zo is er een slankere pasvorm voor de bovenkleding en de damesbroeken hebben speciale bretels en kortere pijpen. Het ontwerp voor deze outfit kun je, samen met onze ontwerpers, helemaal zelf bepalen. Met Milremo Full Custom krijg je de kans om je eigen ontwerp samen te stellen, bijvoorbeeld met een eigen logo. Wil je liever uitgaan van een van onze eerdere ontwerpen, dan is Milremo Semi Custom wat voor jou. Githa Michiels, meervoudig Belgisch kampioene op de mtb, rijdt al jaren met Milremo op topniveau.

We leveren al vanaf 10 bestelde stuks per item. Neem via deze website contact met ons op en zorg ervoor dat jij en je vriendinnen er op en top uitzien op de mtb.

  Ontwerp je eigen tenue

custom teamkleding
Bij Milremo kunnen jij en je vrienden terecht voor een complete custom wieleroutfit. Samen met onze ontwerpers creëer je helemaal je eigen stijl. Denk bijvoorbeeld aan een , of geheel in de kleuren van jouw team.
Het wielershirt, naast de broek een van de meest essentiele kledingstukken... meer
Met de jacks van Milremo weet je zeker dat je tegen alle elementen bestand... meer

Een frisse voorjaarsrit of een afdaling van de Tourmalet: de windstopper ho... meer
De broek is wellicht het meest essentiële onderdeel van de fietskleding. meer

Ben je op zoek naar een snelpak waarmee je de snelste van iedereen bent? Da... meer
MTB kleding voor heren
Mountainbike kleding voor heren
Veel andere vrienden- en bedrijventeams gingen je al voor met de custom kleding van Milremo. Samen met onze ontwerpers ga je aan de slag om je ideale uitrusting voor op de mountainbike samen te stellen. Benieuw... meer
MTB kleding voor teams
Mountainbike kleding voor teams
De ideale wielerkleding stel je, tegen een concurrerende prijs, samen bij Milremo. Via onze website maak je een keuze uit onze wielerkleding en andere accessoires waarmee je je outfit compleet kan maken. Jij en... meer