MTB kleding voor heren

Veel andere vrienden- en bedrijventeams gingen je al voor met de custom kleding van Milremo. Samen met onze ontwerpers ga je aan de slag om je ideale uitrusting voor op de mountainbike samen te stellen. Benieuwd naar ervaringen van eerdere klanten? Lees ze op deze website.

Online

Online kies je welke mountainbikekleding je voor je outfit nodig hebt. Bedenk daarbij dat Milremo de outfit volledig naar jouw wens kan realiseren, met elke gewenste kleur. Logo’s kunnen op alle plekken geplaatst worden, zodat jij jouw bedrijf of sponsor een prominente plek weet te geven. We hebben niet alleen shirts en bibshorts, maar ook accessoires zoals jacks, sokken en petjes. Ideaal om met je vrienden mee door de bossen te mtb’en. Er zijn verschillende segmenten: race, competition en sport, waarmee we iedereen kunnen bedienen. De profs van Versluys PRO Mountainbike Team bewijzen op topniveau dat Milremo bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

Meer informatie

Met een paar klikken vraag je bij ons meer informatie aan over Milremo. Dan leggen we je ook de keuze voor tussen Full en Semi Custom, waarmee we voor iedere partij een outfit op maat weten te maken, tegen een concurrerende prijs.

  Ontwerp je eigen tenue

custom teamkleding
Bij Milremo kunnen jij en je vrienden terecht voor een complete custom wieleroutfit. Samen met onze ontwerpers creëer je helemaal je eigen stijl. Denk bijvoorbeeld aan een , of geheel in de kleuren van jouw team.
Het wielershirt, naast de broek een van de meest essentiele kledingstukken... meer
Met de jacks van Milremo weet je zeker dat je tegen alle elementen bestand... meer

Een frisse voorjaarsrit of een afdaling van de Tourmalet: de windstopper ho... meer
De broek is wellicht het meest essentiële onderdeel van de fietskleding. meer

Ben je op zoek naar een snelpak waarmee je de snelste van iedereen bent? Da... meer
MTB kleding voor dames
Mountainbike kleding voor dames
Niks is zo belangrijk als goed zittende kleding waar je op kunt vertrouwen. Milremo Custom Cycling Wear beseft dat als geen ander en heeft daarom de juiste dameskleding voor jou. Wil jij de mtb kleding voor jou... meer
MTB kleding voor teams
Mountainbike kleding voor teams
De ideale wielerkleding stel je, tegen een concurrerende prijs, samen bij Milremo. Via onze website maak je een keuze uit onze wielerkleding en andere accessoires waarmee je je outfit compleet kan maken. Jij en... meer