Alpe D’HuZes beklimmen in een kleding-set van Milremo

In april 2017 waren er bij CameraNU.nl op Urk een aantal personeelsleden die op het idee kwamen om in 2018 deel te nemen aan Alpe D’HuZes, ofwel het beklimmen van de Alp, die in de Nederlandse wielergeschiedenis al vaak zo’n grote rol gespeeld heeft.

Veel van ons ( in totaal 7 man/vrouw ) hebben in het verleden al eens te maken gehad met de gevolgen van de vreselijke ziekte kanker, een vader die er aan overleed, een echtgenote die gelukkig genas van borstkanker, een broer die er aan onderdoor ging, en zo kennen wij nog een lange rij mensen die door deze ziekte werden aangedaan en er vaak niet boven-op kwamen.

Sommigen onder ons hebben al langer een band met het fietsen, zélf ben ik op jongere leeftijd met amateur-wielrennen bezig geweest, ooit nog trainend vanuit het Noord-Hollandse Halfweg, met wat toen de (beruchte) Molenploeg genoemd werd, met oa Gerrie Knetemann, indertijd Raleigh renner, die altijd met deze ploeg trainde als hij toevallig eens thuis in Amsterdam was. Op latere leeftijd via het toerfietsen opnieuw met het wielervirus besmet geraakt en er uiteindelijk zo’n 13 jaar terug de brui aan gegeven. Toen in april 2017 een aantal collega’s met het idee kwamen om in 2018 deel te nemen aan Alpe D’HuZes was het voor mij al snel duidelijk dat de tijd gekomen was om weer op te stappen.

Ook collega Silvan Vijver heeft inmiddels zijn sporen verdiend als klimmer, al 10 jaar houd hij zich bezig met het bedwingen van de bergen en is daar zo’n beetje iedere zomer te vinden. Alpe D’Huez was de eerste die hij bedwong, Toen kon hij zich nog niet voorstellen dat hij dat ooit 6x zou doen.

En collega Nico Beentjes is al heel zijn leven een enthousiast volger van het wielrennen, sinds afgelopen jaar heeft hij deze sport zelf actief opgepakt mede hiertoe aangezet door ervaringen met de ziekte in zijn direct omgeving.

Silvan Vijver, Nico Beentjes, David van der Schaaf, Iris janssen, Kelly van Boven, William Harpe en ondergetekende Ruud van der Lubben zijn inmiddels in een sponsor outfit, door werkgever CameraNU.nl ter beschikking gesteld, en door Milremo samen met team CameraNU.nl ontworpen, druk in training om in juni 2018 het hoogste doel te kunnen halen.

Mocht u dit team willen sponsoren, dat mag natuurlijk altijd!! Klik hier

Anderen over Milremo
De Man En Zijn Fiets (DMEZF)
De Man En Zijn Fiets heeft gekozen voor Milremo vanwege een eerdere ervaring van een aantal leden met de kwaliteit van Milremo. Voor onze club is niet alleen een scherpe prijs van belang, maar vooral ook de kwaliteit en een passend ontwerp. De designer van... lees verder

Wielervereniging CTWT.nl
Mede door de goede ervaringen met de mensen van Shimano Benelux en de afhandeling van bestellingen kozen we een aantal jaar geleden voor de custom kleding van Milremo. Een brede selectie van teamkleding Sinds 2008 doen we met onze wielervereniging C... lees verder

De service van Milremo
  • Paskleding beschikbaar
  • Professioneel advies en ontwerp
  • Productiesamples ter controle
  • Leverbaar vanaf 10 sets
  • Binnen 6 tot 8 weken geleverd