De Man En Zijn Fiets (DMEZF)

De Man En Zijn Fiets heeft gekozen voor Milremo vanwege een eerdere ervaring van een aantal leden met de kwaliteit van Milremo. Voor onze club is niet alleen een scherpe prijs van belang, maar vooral ook de kwaliteit en een passend ontwerp.
De Man En Zijn Fiets heeft gekozen voor Milremo vanwege een eerdere ervaring van een aantal leden met de kwaliteit van Milremo. Voor onze club is niet alleen een scherpe prijs van belang, maar vooral ook de kwaliteit en een passend ontwerp. De designer van Milremo heeft het ontwerp van onze bestaande kleding subtiel weten aan te passen, zodat we het ontwerp volledig aansluit bij de huidige trends echter zonder een verplichting voor onze leden om alle 'oude' kleding te vervangen.

Een brede selectie van teamkleding

Er is een brede selectie gemaakt van shirt en broek tot winterjacks en handschoenen. Voor elk wat wils, wat bleek uit de orders van de leden!

De kwaliteit

Wij hebben gekozen voor de race series, met name vanwege de sportieve details als de strakke snit van het shirts en de mouwen, de contrasterende naden en de mooie elastische band in de broek. Zonder uitzondering zijn de leden buitengewoon positief over de kwaliteit en de pasvorm!

De (klanten)service van Milremo

Ook hier positieve ervaringen: van het meedenken in het ontwerp (het subtiele wapen van Barneveld is een idee van Milremo), naar de passessie (samen met de plaatselijke dealer) tot de afhandeling van de betaling. De komende jaren blijven wij zeker veel tevreden kilometers maken met Milremo!

Tot slot: zou u Milremo aanraden?

Milremo biedt een erg super kwaliteit tegen een goede prijs, denkt mee in de ontwerpen en komt haar afspraken na.
Anderen over Milremo
Alpe D’HuZes beklimmen in een kleding-set van Milremo
Veel van ons ( in totaal 7 man/vrouw ) hebben in het verleden al eens te maken gehad met de gevolgen van de vreselijke ziekte kanker, een vader die er aan overleed, een echtgenote die gelukkig genas van borstkanker, een broer die er aan onderdoor ging, en zo k... lees verder

Wielervereniging CTWT.nl
Mede door de goede ervaringen met de mensen van Shimano Benelux en de afhandeling van bestellingen kozen we een aantal jaar geleden voor de custom kleding van Milremo. Een brede selectie van teamkleding Sinds 2008 doen we met onze wielervereniging C... lees verder

De service van Milremo
  • Paskleding beschikbaar
  • Professioneel advies en ontwerp
  • Productiesamples ter controle
  • Leverbaar vanaf 10 sets
  • Binnen 6 tot 8 weken geleverd