Wielervereniging CTWT.nl

Door de goede ervaringen met Shimano Benelux kozen we een aantal jaar geleden voor de teamkleding van Milremo
Mede door de goede ervaringen met de mensen van Shimano Benelux en de afhandeling van bestellingen kozen we een aantal jaar geleden voor de custom kleding van Milremo.

Een brede selectie van teamkleding

Sinds 2008 doen we met onze wielervereniging CTWT.nl, een grote club waarvan de leden elkaar via het forum kennen. We zitten altijd wel op meer dan 100 shirts, broeken en veel andere artikelen. In totaal hebben we de laatste jaren ongeveer 500 artikelen van Milremo aangeschaft.

De kwaliteit

We zijn erg te spreken over de kwaliteit van de kleding. Het mooie is dat Milremo ook luistert naar onze ervaringen. Zo is de kleur door de jaren heen verbeterd. Wat verder erg fijn is aan Milremo: de service. De ondersteuning, bijvoorbeeld wanneer er een kledingstuk moet worden geruild, is altijd goed. Dat geldt ook voor de afhandelingen van bestellingen en het contact met de account manager.
Anderen over Milremo
Alpe D’HuZes beklimmen in een kleding-set van Milremo
Veel van ons ( in totaal 7 man/vrouw ) hebben in het verleden al eens te maken gehad met de gevolgen van de vreselijke ziekte kanker, een vader die er aan overleed, een echtgenote die gelukkig genas van borstkanker, een broer die er aan onderdoor ging, en zo k... lees verder

De Man En Zijn Fiets (DMEZF)
De Man En Zijn Fiets heeft gekozen voor Milremo vanwege een eerdere ervaring van een aantal leden met de kwaliteit van Milremo. Voor onze club is niet alleen een scherpe prijs van belang, maar vooral ook de kwaliteit en een passend ontwerp. De designer van... lees verder

De service van Milremo
  • Paskleding beschikbaar
  • Professioneel advies en ontwerp
  • Productiesamples ter controle
  • Leverbaar vanaf 10 sets
  • Binnen 6 tot 8 weken geleverd