Kleding voor bedrijven

Vitale medewekers? Stimuleer uw personeel om te gaan fietsen.

Wij leveren ook fietskleding aan bedrijven. Je medewerkers in wielerkleding met het bedrijfslogo. Gezonde medewekerkers en een goede promotietool voor het genereren van naamsbekendheid, wij zien het als een win-win situatie. Met Milremo Custom Cycling Wear kun je je fietskleding precies maken zoals je bedrijf het wil. Het is de ideale reclame voor een bedrijf: medewerkers die met het logo op het lijf door de polder of het hooggebergte fietsen. Ook ideaal voor als medewerkers van het bedrijf meedoen aan een grote tocht (voor het goede doel), zoals Alpe d'HuZes of Tour for Life.

Full en Semi Custom

Als bedrijf heb je bij Milremo de keuze uit Full en Semi Custom. Wil je een volledig nieuw ontwerp, helemaal gecreëerd naar eigen inzicht, dan is Full Custom iets voor jou. Bij Semi Custom beginnen we aan de hand van een eerder ontwerp. Met het eigen bedrijfslogo en –kleuren zorg je toch voor een geheel eigen look and feel, tegen lagere kosten.

Bestellen bij Milremo kan al vanaf 10 stuks per item. Vraag via de balk aan de rechterkant van deze website geheel vrijblijvend een offerte aan.

Selecteer uw collectie
Bij Milremo kunnen jij en je vrienden terecht voor een complete custom wieleroutfit. Via deze website selecteer je eenvoudig je teamkleding. Denk bijvoorbeeld aan een , of geheel in de kleuren van jouw team.
Het wielershirt, naast de broek een van de meest essentiele kledingstukken fietskleding. meer
Met de jacks van Milremo weet je zeker dat je tegen alle elementen bestand bent. meer

Een frisse voorjaarsrit of een afdaling van de Tourmalet: de windstopper houdt het lichaam warm. meer
De broek is wellicht het meest essentiële onderdeel van de fietskleding. meer

Ben je op zoek naar een snelpak waarmee je de snelste van iedereen bent? Dan is de Milremo skin suit iets voor jou. meer
Personaliseer je tenue
Jouw wielerkleding wordt écht op maat geproduceerd. Onze ontwerpers staan hierbij altijd voor u klaar en vertalen jouw wensen en logo's in een design die volledig op je wensen is afgestemd.
Ter inspiratie hieronder enkele voorbeelden:
  Ontwerp je eigen tenue
Offerte aanvragen
Selecteer je teamkleding en eventueel bijpassende accessoires. Vul je contactgegevens in en verstuur de aanvraag. Wij sturen je onze offerte vervolgens zo spoedig mogelijk toe en nemen deze graag met je door.
  Offerte aanvragen
productiesamples en levering
Bij Milremo hechten we veel waarde aan service en kwaliteit. Voordat we tot een bestelling overgaan ontvang je eerst een productiesample. Jij en je fietsvrienden kunnen controleren of het eindresultaat aan de verwachtingen voldoet. De levertijd, na goedkeuring van de productiesample, is 6 tot 8 weken.