Kleding voor clubs

Als je op zoek bent naar fietskleding voor je wielervereniging, dan helpt Milremo je graag verder. Wij maken Full en Semi Custom kledingsets, helemaal zoals jij en je club het willen. Als je vanaf scratch een ontwerp wil maken, met onze hulp uiteraard, is Full Custom wat je zoekt. Wil je het liever wat eenvoudiger en beginnen vanuit een van de vele ontwerpen die we al hebben gemaakt, dan raden we Semi Custom aan. Met je eigen clublogo, -kleuren en –sponsoren maken we er helemaal je eigen tenue van.

Segmenten

Milremo biedt custom fietsvereniging kleding aan tegen een concurrerende prijs. We leveren al vanaf 10 bestellingen per item. Om voor alle niveaus binnen je vereniging de juiste kleding te bieden, hebben we een drietal segmenten: competition, race en sport. Wil je meer dan alleen een shirt en bibshort, dan hebben we veel accessoires, waarmee je het clubtenue compleet maak. Denk daarbij aan jackets, arm- en beenwarmers, sokken, petjes en meer.

Interesse in onze kleding?

Een passessie regelen is heel eenvoudig, zodat alle leden precies weten welke kledingmaten ze nodig hebben. Een offerte aanvragen kan via het menu aan de rechterkant van deze website. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wij zorgen dat jouw kleding altijd tegen de beste prijs wordt geleverd op de manier zoals jij dat wilt.

Selecteer uw collectie
Bij Milremo kunnen jij en je vrienden terecht voor een complete custom wieleroutfit. Via deze website selecteer je eenvoudig je teamkleding. Denk bijvoorbeeld aan een , of geheel in de kleuren van jouw team.
Het wielershirt, naast de broek een van de meest essentiele kledingstukken fietskleding. meer
Met de jacks van Milremo weet je zeker dat je tegen alle elementen bestand bent. meer

Een frisse voorjaarsrit of een afdaling van de Tourmalet: de windstopper houdt het lichaam warm. meer
De broek is wellicht het meest essentiële onderdeel van de fietskleding. meer

Ben je op zoek naar een snelpak waarmee je de snelste van iedereen bent? Dan is de Milremo skin suit iets voor jou. meer
Personaliseer je tenue
Jouw wielerkleding wordt écht op maat geproduceerd. Onze ontwerpers staan hierbij altijd voor u klaar en vertalen jouw wensen en logo's in een design die volledig op je wensen is afgestemd.
Ter inspiratie hieronder enkele voorbeelden:
  Ontwerp je eigen tenue
Offerte aanvragen
Selecteer je teamkleding en eventueel bijpassende accessoires. Vul je contactgegevens in en verstuur de aanvraag. Wij sturen je onze offerte vervolgens zo spoedig mogelijk toe en nemen deze graag met je door.
  Offerte aanvragen
productiesamples en levering
Bij Milremo hechten we veel waarde aan service en kwaliteit. Voordat we tot een bestelling overgaan ontvang je eerst een productiesample. Jij en je fietsvrienden kunnen controleren of het eindresultaat aan de verwachtingen voldoet. De levertijd, na goedkeuring van de productiesample, is 6 tot 8 weken.