Wielerkleding dames

Je prestaties op de fiets worden nog beter als je de juiste fietskleding draagt. Milremo Custom Cycling Wear heeft daarom de juiste dameskleding voor jou. Bij Milremo krijg je de kans om de ideale wielrenkleding voor je vriendinnenteam samen te stellen.

Online kies je welke fietskleding en andere accessoires je voor je outfit nodig hebt. Helemaal op maat, want Milremo heeft wielerkleding speciaal voor vrouwen. De bovenkleding heeft een slanke pasvorm en de damesbroeken hebben speciale damesbretels en hebben kortere pijpen.

Milremo heeft fietskleding voor elk seizoen, goede fietskleding zorgt voor betere prestaties en meer plezier. Met onze producten hoef je je geen zorgen te maken of je klaar bent voor die ene zware, uitdagende rit of gewoon voor een rit met vriendinnen door de polder. Met Milremo Full Custom begeleiden we jou en je vriendinnen bij het ontwerpen van een tenue, volledig in eigen stijl en ontwerp. Bij Semi Full Custom is een eerder ontwerp het uitgangspunt – dat gaan we personaliseren met eigen kleuren en logo’s. Voor ieder wat wils dus, en dat allemaal tegen een concurrerende prijs.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

  Ontwerp je eigen tenue

custom teamkleding
Bij Milremo kunnen jij en je vrienden terecht voor een complete custom wieleroutfit. Samen met onze ontwerpers creëer je helemaal je eigen stijl. Denk bijvoorbeeld aan een , of geheel in de kleuren van jouw team.
Het wielershirt, naast de broek een van de meest essentiele kledingstukken... meer
Met de jacks van Milremo weet je zeker dat je tegen alle elementen bestand... meer

Een frisse voorjaarsrit of een afdaling van de Tourmalet: de windstopper ho... meer
De broek is wellicht het meest essentiële onderdeel van de fietskleding. meer

Ben je op zoek naar een snelpak waarmee je de snelste van iedereen bent? Da... meer
Wielerkleding heren
Wielerkleding voor heren
Omdat je prestaties op de fiets nog beter worden als je de juiste fietskleding draagt, heeft Milremo Custom Cycling Wear de juiste wielrenkleding voor jou. Bij Milremo krijg je de kans om de ideale racefiets kl... meer
Wielerkleding teams
Wielerkleding voor teams
Er is niets zo mooi als na het werk of in het weekend een fietstochtje maken met je vrienden of familie. Het maakt niet uit of je door het bos, door de bergen of over de weg rijdt, als je maar samen bent. Als f... meer