Wielerkleding teams

Er is niets zo mooi als na het werk of in het weekend een fietstochtje maken met je vrienden of familie. Het maakt niet uit of je door het bos, door de bergen of over de weg rijdt, als je maar samen bent. Als fervent fietser weet jij dan ook het best dat prettig zittende kleding van goede kwaliteit van groot belang is.

De ideale wielerkleding voor je team stel je samen bij Milremo. Online kies je welke fietskleding en andere accessoires je voor je outfit nodig hebt. Helemaal op maat, want Milremo heeft wielrenkleding speciaal voor mannen, vrouwen en ploegen. Naast een standaard tenue, is er keuze uit veel andere accessoires, zodat jij en je vrienden een hele fietskleding set kunnen ontwerpen. Jij en je team kunnen bij ons al bestellen vanaf 10 stuks per item.

Full en Semi Custom

Met Milremo Full Custom stel je geheel in eigen stel de outfit voor je team samen. Bij Semi Custom is een van onze ontwerpen het uitgangspunt. Dat maken we custom met kleuren en logo’s. En dat allemaal voor een concurrerende prijs.

Milremo heeft racefiets kleding voor elk seizoen, goede fietskleding zorgt voor betere prestaties en meer plezier.

  Ontwerp je eigen tenue

custom teamkleding
Bij Milremo kunnen jij en je vrienden terecht voor een complete custom wieleroutfit. Samen met onze ontwerpers creëer je helemaal je eigen stijl. Denk bijvoorbeeld aan een , of geheel in de kleuren van jouw team.
Het wielershirt, naast de broek een van de meest essentiele kledingstukken... meer
Met de jacks van Milremo weet je zeker dat je tegen alle elementen bestand... meer

Een frisse voorjaarsrit of een afdaling van de Tourmalet: de windstopper ho... meer
De broek is wellicht het meest essentiële onderdeel van de fietskleding. meer

Ben je op zoek naar een snelpak waarmee je de snelste van iedereen bent? Da... meer
Wielerkleding dames
Wielerkleding voor dames
Je prestaties op de fiets worden nog beter als je de juiste fietskleding draagt. Milremo Custom Cycling Wear heeft daarom de juiste dameskleding voor jou. Bij Milremo krijg je de kans om de ideale wielrenkledin... meer
Wielerkleding heren
Wielerkleding voor heren
Omdat je prestaties op de fiets nog beter worden als je de juiste fietskleding draagt, heeft Milremo Custom Cycling Wear de juiste wielrenkleding voor jou. Bij Milremo krijg je de kans om de ideale racefiets kl... meer